05.05.2023

👉 Во текот на вчерашниот ден, членовите на Литературната секција, своите творби ги посветија на еден од најголемите револуционери во историјата на македонскиот народ

📌 Пригодно го одбележавме 4ти мај – денот кога овој великан го дал својот живот за нашата татковина и за нашето подобро утре❣️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com