25.12.2022

По повод од еден од најголемите христијански празници – Божиќ, Општина Аеродром упатува честитки до сите христијански верници кои гo прославуваат овој ден според Грегоријанскиот календар и до целата католичка заедница во Република Македонија.

🙏 Ви посакуваме овој голем Христијански празник да го поминете заедно со своите најблиски во добро здравје, духовен мир, радост, хармонија, разбирање, благосостојба и надеж за подобро утре.

За многу години празникот! Христос се роди!

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com