24.12.2022

👉 Во текот на вчерашниот ден учениците од 3-3 одделение со наставничката Марина Спасовска во соработка со ЈП Комунална хигиена учествуваа во еколошка едукација за подигнување на свеста кај младите за правилно селектирање на отпадот и рециклирање ♻️✅️✳️

#ekologija#ekoSvest#cistaokolina

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com