Честитки до нашите наставници по физичко и здравствено образование и нашите ученици – спортисти, учесници во училишен спорт❗

👉 ООУ “Љубен Лапе” Општина Аеродром, Скопје на 7.6.2022 година – (вторник) во спортската сала на училиштето со почеток во 12 часот организираше мала прослава на која в.д. директорката м-р Сања Стојанова свечено им додели пофалници на училишните шампиони – спортисти во футсал, ракомет и одбојка.

📌 Посебна благодарност до членовите во училишната екипа за одбојка кои освоија 1️⃣во место на меѓуопштинскиот натпревар во одбојкарската лига каде градоначалникот г. Тимчо Муцунски им додели пехар и дипломи.

⚽️ Исто така голема благодарност и за училишната екипа со која станавме државни прваци во футсал и екипата со која освоивме 1️⃣во место во ракомет🎊

🥇🎖🥇Да продолжиме да редиме многу победи и успеси во иднина, да останеме препознатливи и најдобри – ООУ “Љубен Лапе”-Општина Аеродром, Скопје‼️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com