🎯 Во просториите на Домот на хуманитарни организации ,,Даре Џамбаз” се одржаа 36тите Регионални квиз – натпревари кои ги организира Противпожарниот сојуз на Град Скопје 🚒

🏅🥇🏅Нашите ученици од ООУ “Љубен Лапе” ја претставуваа општина Аеродром – како општински победници – и ја претставија во најдобро светло освојувајки го првото место 🏆🏆🏆

👏Честитки за учениците и нивниот наставник – ментор Андријана Савеска❣️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com