23.03.2023

📌 Доаѓањето на пролетта, учениците од III⁴ и III⁵ одделение заедно со своите наставнички, го одбележаа со гостување во училиштната програма “Ѕвон” на МРТВ 🍀

👉 Учениците покажаа исклучителна умешност при изведување на рецитали, драматизации и музичко-ритмички точки. Со својот настап голем впечаток оставија учениците кои свиреа на музички инструменти 🎶

❣️Во креативното катче, учениците прочитаа пораки по повод “Денот на среќата” и изработуваа цветови од листови во боја.Стекнатите знаења од мобилноста преку Еразмус проектот “Светот е обоен со нови информации” ги пренесоа на остантите ученици.

👏Горди сме на нашите ученици и ги охрабруваме за многу следни настапи во кои со гордост ќе го претстават училиштето‼️

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com