13.04.2023

🤝 Од идеја до реализација – сите заеднички, со своите лични изработки, се претставивме на Велигденскиот базар 🪺🐣

❣️Атмосферата беше повеќе од возбудлива, така што успешната реализација беше неизбежна 🐇

🍀 Благодариме за посетата и посакуваме мирни и спокојни празнични денови 🪺🥚🐰

о.о.у Љубен Лапе

Општина Аеродром, населба Јане Сандански

Контакт

улица “Васко Караѓелевски” бр.2, 1000 Скопје

02 / 24-50-220

@yahoo.com